Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Altech Eclips Depot

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.176

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Altech Eclips Depot

Altech Eclips Depot

De Altech Eclips Depot is een bijzondere houtkachel die gebruik maakt van de bijzondere eigenschappen van speksteen. Al vele tientallen jaren gebeurt er iets moois in Hoevelaken. In de moderne fabriek van Altech worden met passie en toewijding de betere kachels gemaakt. Een erg populair voorbeeld hiervan is de Altech Eclips Depot houtkachel. Een bijzonder fraaie houtkachel om te zien, maar pas echt indrukwekkend zijn de prestaties! Met de Altech Eclips Depot speksteenkachel laat Altech zien dat verantwoord hout stoken anno nu heel goed mogelijk is! Laten we eens wat beter kijken naar een Nederlandse prachthaard waar we best een beetje trots op mogen zijn! De Altech Eclips Depot heeft een bescheiden formaat maar levert grote prestaties! In vrijwel elke moderne houtkachel is het verbrandingsproces al verregaand geoptimaliseerd. In de Altech Eclips Depot speksteenkachel is dit niet anders. Door die betere verbranding wordt er meer warmte opgewekt en verbrandt het hout vollediger. Dit maakt de Altech Eclips Depot efficiënter en minder vervuilend, omdat er door de hogere temperaturen minder schadelijke reststoffen overblijven. Maar Altech tilt het niveau een stap hoger met zijn bijzondere speksteenkachels. Niet alleen wekken ze maximale warmte op uit minimaal hout, ze benutten deze opgewekte warmte ook nog eens op een uiterst slimme manier!

Altech Eclips Depot Speksteenkachel

Het compacte ontwerp verraadt het niet direct, maar de Altech Eclips Depot kachel zit boordevol innovatieve ideeën! Wist u bijvoorbeeld dat de warme rookgassen door een kanaal van ruim twee meter lang lopen? De warme rook wordt door dit lange kanaal geleidt dat geheel is opgesloten door speksteen. Speksteen is een natuursteen met sterk accumulerende eigenschappen. Dit betekent dat het goed warmte kan opnemen en vasthouden. Wanneer speksteen eenmaal warm is blijft het lang warm en al die tijd blijft het speksteen die warmte langzaam afgeven aan zijn omgeving. Zo profiteert u zelfs vele uren nadat het laatste hout gedoofd is nog van de weldadige warmte van uw Altech Eclips Depot speksteenkachel. Dit betekent dat u meer warmte verkrijgt uit minder hout. Fijn voor uw portemonnee, maar nog veel fijner voor het milieu en de wereld om ons heen!

Efficiënt & duurzaam

Doordat de Altech Eclips Depot zo slim gebruik maakt van de bijzondere eigenschappen van speksteen is het rendement bewonderingswaardig te noemen. Het rendement van 86% betekent dat maar liefst 86% van alle opgewekte warmte ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de kamer rondom de haard te verwarmen! Heel efficiënt dus! Zeker wanneer we dit percentage gaan vergelijken met de schamele 10 tot 20% die we vroeger zagen bij de klassieke open haard! Met zijn vermogen van 4 tot 9 kW is de Altech Eclips Depot houtkachel ideaal voor het verwarmen van ruimtes met een grootte van 50m3 tot 180m3, afhankelijk van de isolatie en eventuele bijverwarming. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies. Onze ervaren adviseur beoordelen graag uw situatie en voorzien u graag van passend advies. Zoals elke Altech haard wordt ook de Altech Eclips Depot kachel geheel in Nederland gefabriceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Met veel aandacht voor afwerking en gebruiksvriendelijkheid wordt de speksteenkachel Altech Eclips Depot vervaardigt uit hoogwaardige grondstoffen. Het ontwerp is simpel maar stijlvol. De vloeiende lijnen van de Altech Eclips Depot geven hem een tijdloos design dat past in vrijwel iedere interieurstijl. Door het fraaie speksteen heeft de Eclips Depot een soort statige grandeur. Het speksteen vormt samen met de fraaie accenten van gietijzer een bijzonder geheel. Wat kleur en afwerking betreft heeft u meerdere keuzes. Zo geeft u uw Altech Eclips Depot kachel een persoonlijk karakter waardoor deze naadloos bij uw smaak zal aansluiten!

De gezonde warmte van een Altech Eclips Depot kachel

De Altech Eclips Depot is bekleedt met speksteen dat door het interne rookkanaal snel opwarmt. De warmte die daarna van het opgewarmde speksteen straalt is anders dan de warmte die u normaal gesproken van een houtkachel gewent bent! Een normale houtkachel maakt gebruik van convectiewarmte, oftewel de warmte wordt verspreidt door de natuurlijke trek van warme luchtstromen. De Altech Eclips Depot speksteenkachel doet dit anders! De warmte die van speksteen afstraalt noemen we stralingswarmte. De warmte wordt door middel van infraroodstralen verspreidt en zorgt daardoor voor een veel gelijkmatiger opwarming, zonder lucht te verplaatsen. U kunt dit wel vergelijken met de infraroodstralen waarmee de zon ons opwarmt op een warme zomerdag. Dus voelbare warmte zonder voelbare luchtverplaatsing. Dit maakt haarden zoals de Altech Eclips Speksteen uitstekend geschikt voor mensen met een stofallergie of met andere luchtwegproblemen.

Altech Eclips Depot kopen?

Bent u benieuwd naar de speksteenkachel Altech Eclips Depot? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op! Als officiële dealer van Altech kachels vindt u bij ons altijd het meest actuele aanbod tegen bijzonder scherpe prijzen. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen per mail, telefoon, of via onze handige chatfunctie. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze luxe showroom. Loop gewoon even naar binnen voor een beetje inspiratie, of maak voortijdige even een afspraak wanneer u van onze aandacht gegarandeerd wilt zijn. Wilt u weten waarom wij zo enthousiast zijn over deze bijzonder speksteenkachel van eigen bodem? Graag tot snel!

Beste prijs voor de Altech Eclips Depot?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Altech Eclips Depot
Categorie Houtkachels
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Altech
Systeem Gesloten
Vermogen 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Speksteenkachel
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 40 cm tot 60 cm
Kleur Antraciet
Achterwand Vlak

Downloads Altech Eclips Depot

Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.176

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie