Altech Eclips Depot

Houtkachels

Adviesprijs

€ 4.176
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Altech? De Altech Eclips Depot is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Altech Eclips Depot

De Altech Eclips Depot speksteenhaard is onderdeel van de Eclips serie. Deze serie haarden is ontwikkeld door het merk Altech kachels. Het merk produceert speksteenhaarden op Nederlandse bodem. De Altech Eclips Depot haard is een bijzondere houtkachel die gebruik maakt van de duurzame eigenschappen van speksteen. Verantwoord hout stoken is met deze haard heel goed mogelijk!

Verantwoord stoken met de Altech Eclips Depot kachel

Deze Nederlandse haard heeft een bescheiden formaat, maar levert grote prestaties. Het verbrandingsproces is ver geoptimaliseerd, waardoor de haard meer warmte opwekt en het haardhout vollediger verbrandt. Een speksteenhaard neemt als geen andere haard warmte op. De Altech Eclips Depot houthaard benut deze opgewekte warmte maximaal! De haard beschikt namelijk over een twee meter lang rookkanaal van speksteen. Voordat de rookgassen de haard verlaten, wordt dit speksteen warm. Omdat speksteen zo lang warmte vasthoudt, blijft uw woonruimte ook na het doven van het vuur lang warm.

Daarnaast zorgen de hoge temperaturen van het speksteen ervoor dat er minder schadelijke reststoffen achterblijven. Het rendement van de Altech Eclips Depot houtkachel is maar liefst 86%. En dat zijn dan direct de redenen dat u met een Altech haard verantwoord kunt stoken!

De Altech Eclips Depot houthaard met een tijdloos ontwerp

Het ontwerp van de Altech Eclips Depot speksteenkachel is simpel, maar stijlvol. De vloeiende lijnen en het speciale patroon in het speksteen geven de haard een tijdloos design. Daardoor past de haard in vrijwel ieder interieur!

Daarnaast beschikt de haard over een houtvak. Ideaal, want zo voorkomt u rommel rondom de haard en droogt het hout goed op voordat het gebruikt wordt. Om de Altech Eclips Depot kachel een persoonlijk karakter mee te geven, heeft u verschillende kleurkeuzes. Het speksteen is beschikbaar in een naturel of zijdeglans kleur. Een andere optie is om de haard een uni-kleur te geven. In dat geval behandelt Altech het gietijzer en het speksteen met een vuurvaste lak. De kleuropties zijn lichtgrijs, antraciet of zwart.

Voor waar en wie is de Eclips Depot geschikt?

Met een vermogen van 4 kW tot 9 kW is de Altech Eclips Depot houtkachel ideaal voor het verwarmen van ruimtes tussen de 50 m3 tot 180 m3 groot. Dit is mede afhankelijk van de isolatie en eventuele bijverwarming.

De Altech Eclips Depot haard verspreidt warmte via infraroodstralen. Dit zorgt voor een gelijkmatige opwarming van de gehele ruimte. Het gaat om voelbare warmte, zónder voelbare luchtverplaatsing. Dat maakt de Altech Eclips speksteenhaard de perfecte haard voor mensen met een stofallergie of luchtwegproblemen.

Altech Eclips Depot kachel kopen?

Bent u benieuwd naar de Altech Eclips Depot speksteenhaard? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen. Ook direct een haardenexpert spreken? Maak dan een afspraak, zodat u zeker weet dat er een aanwezige adviseur de tijd voor u en uw vragen kan beantwoorden.

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkAltech
ModelVrijstaand
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
AchterwandVlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Altech Eclips Depot Houtkachels

Adviesprijs € 4.176

Bent u ook zo benieuwd naar de Altech Eclips Depot? Bekijk deze houthaard hier, dan begrijpt u waarom Altech zo populair is!
Ontvang aanbieding