• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Haard advies
op afstand

Maak een afspraak

Haardadvies terwijl u thuis bent

Zet u zelf de koffie vast klaar?

Wij bieden ook haardadvies 'op afstand' aan. Met een gedegen advies weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Vul het contactformulier in of bel rechtstreeks met een van onze adviseurs. Let op, een 'advies op afstand' duurt gemiddeld zo 20/30 minuten. Om goed advies te kunnen geven is het handig om o.a. de afmeting van de wand waar de kachel geplaatst moet worden van te voren op te meten. U kunt met ons videobellen van maandag t/m vrijdag. 

Onze werkwijze

In 5 stappen

Voor een digitaal advies op afstand dient u onze adviseurs te bellen met Whatsapp-videobellen of Facetime. Hiermee kunnen wij u op afstand voorzien van kachel- en haardadvies. Let op: Zorg voor een goede en stabiele internet verbinding en houd er rekening mee dat dit telefonische adviesgesprek ongeveer 20 tot 30 minuten duurt. Als u hiervoor een aparte afspraak wil maken dan kan dat via onderstaand contactformulier.

Android of iPhone
Heeft u een telefoon op Android? Voeg dan eerst het telefoonnummer toe als contactpersoon, vervolgens kunt u via Whatsapp videobellen. Heeft u een iPhone, dan kunt u rechtstreeks contact maken via Facetime of Whatsapp. Houd hiervoor het nummer een aantal seconden ingedrukt tot er een nieuw scherm opent.

Tijdens het inventarisatiegesprek worden als eerste de mogelijkheden en uw wensen in kaart gebracht. Het is voor ons handig als uw bijvoorbeeld al de afmeting van de wand (waar de kachel tegen aangeplaatst wordt) heeft opgemeten, na heeft gedacht hoe de rookgasafvoer moet lopen en al wat voorbeelden heeft van de kachel van uw dromen. Aan de hand daarvan zal onze adviseur dieper in gaan op de situatie en bekijken welke haard in uw situatie het beste is.

Na de inventarisatie geven we op basis van uw wensen en voorkeuren een virtuele rondleiding door onze exclusieve showroom. We laten u verschillende brandende opstellingen zien die matchen met uw ideale plaatje. Uiteraard leggen we ook alle voordelen en mogelijkheden van de haard en het haardmeubel uit. Zo krijgt u een goed gevoel en de juiste indruk van alle mogelijkheden die er zijn.

Tijdens of na het gesprek ontvangt u een persoonlijke aanbieding van de haard van uw dromen. Deze aanbieding zal per mail naar u worden verstuurd.

Heeft u achteraf nog vragen of opmerkingen over het aanbod of wilt u nog meer weten over de haard. Onze adviseurs zijn op doordeweekse dagen bereikbaar tijdens kantooruren.

Maak een afspraak voor video advies

Vul onderstaand formulier in

Uw gegevens*
Ik zoek een
Afspraak plannen
Voorkeursdagdeel
Upload bestand

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op