Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Digitaal advies 'op afstand'? Dat kan bij de Haardenexpert!

In deze bijzondere tijden zijn we als Haardenexpert aan het zoeken naar verstandige wegen met verantwoordelijkheid voor ons personeel en onze klanten. Conform de richtlijnen van onze overheid / RIVM hebben wij onze showroom gesloten. Maar wilt u toch graag vrijblijvend haardadvies? Maak dan nu een afspraak met een van onze experts, zij geven u tijdelijk graag advies op afstand! Met een gedegen advies weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een gesprek plannen? Vul onderstaand contactformulier in of bel rechtstreeks met een van onze adviseurs. Let op, een 'advies op afstand' duurt gemiddeld zo 30/30 minuten. Om goed advies te kunnen geven is het handig om o.a. de afmeting van de wand waar de kachel geplaatst moet worden van te voren op te meten.

 

Weten hoe het in z'n werk gaat? Bekijk de video of lees (onder de video) snel verder!
-------------------------------

 

1. Neem via Whatsapp of Facetime contact op met een van onze haardenexperts

Voor een digitaal advies op afstand dient u onze adviseurs te bellen met Whatsapp-videobellen of Facetime. Hiermee kunnen wij u op afstand voorzien van kachel- en haardadvies. Let op: Zorg voor een goede en stabiele internet verbinding en houd er rekening mee dat dit telefonische adviesgesprek ongeveer 20 to 30 minuten duurt. Als u hiervoor een aparte afspraak wil maken dan kan dat via onderstaand contactformulier.

Android of iPhone
Heeft u een telefoon op Android? Voeg dan eerst het telefoonnummer toe als contactpersoon, vervolgens kunt u via Whatsapp videobellen. Heeft u een iPhone, dan kunt u rechtstreeks contact maken via Facetime of Whatsapp. Houd hiervoor het nummer een aantal seconden ingedrukt tot er een nieuw scherm opent.

Bel met Expert Rob: 06-39266282  (bereikbaar op Ma, Di, Do, Za)

Bel met Expert Jurrian: 06-20934399  (bereikbaar op Ma, Di, Do, Vr, Za)

De Haardenexperts zij bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 08:00 en 21:00. Op vrijdag en zaterdag tussen 08:00 en 16:00.

 

2. Inventarisatie

Tijdens het gesprek worden als eerste de mogelijkheden en uw wensen in kaart gebracht.

Het is voor ons handig als uw bijvoorbeeld al de afmeting van de wand (waar de kachel tegen aangeplaatst wordt) heeft opgemeten, na heeft gedacht hoe de rookgasafvoer moet lopen en al wat voorbeelden heeft van de kachel van uw dromen. Aan de hand daarvan zal onze adviseur dieper in gaan op de situatie en bekijken welke haard in uw situatie het beste is. 

 

3. Virtuele rondleiding door onze showroom

Na de inventarisatie gaan we op basis van uw wensen en voorkeuren een virtuele rondleiding door onze exclusieve showroom. We laten u verschillende brandende opstellingen zien die matchen met uw ideale plaatje. Uiteraard leggen we ook alle voordelen en mogelijkheden van de haard en het haardmeubel uit. Zo krijgt u een goed gevoel en de juiste indruk van alle mogelijkheden die er zijn. 

4. Persoonlijke aanbieding

Tijdens of na het gesprek ontvangt u een persoonlijke aanbieding van de haard van uw dromen. Deze aanbieding zal per mail naar u worden verstuurd.

5. Vragen of opmerkingen

Heeft u achteraf nog vragen of opmerkingen over het aanbod of wilt u nog meer weten over de haard. Onze adviseurs zijn op doordeweeks tijdens kantooruren bereikbaar. 

 

Afspraak maken voor digitaal advies op afstand? Dat kan!
-------------------------------

Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u z.s.m. terug om een afspraak in te plannen. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van vakkundig haardadvies zonder dat een showroombezoek noodzakelijk is.

 

  • Advies op afstand is mogelijk van Ma - Za.

    Maandag t/m Vrijdag van 08:30 en 17:00.
    Zaterdag van 09:00 tot 16:00.

* Vereiste velden