Showroommodellen

Showroommodellen

Ons assortiment

Regelmatig wisselen wij onze showroom haarden in voor andere modellen. De showroommodellen bieden wij aan tegen een scherp gereduceerd tarief. Sommige modellen hebben in onze showroom gebrand, andere niet. Een haard die bij ons in de showroom heeft gestaan kan vaak op korte termijn worden geleverd. De showroom modellen die wij aanbieden worden geleverd precies zoals ze in de showroom staan opgesteld. Dit kan zijn incl. kader, houtset, ontspiegeld glas of andere optionele aspecten. Neem contct op met een van onze adviseurs (voor specifieke informatie van de haard) of vraag een offerte aan.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Uit voorraad leverbaar: Showroommodel

per pagina
Sorteer op

Duurzame keuze

Duurzame keuze

Kwaliteit haarden voor een scherpe prijs

Een haard die in de showroom staat willen we niet zomaar weggooien. Door het kopen van een showroommodel zorgt u ervoor dat dit model een tweede kans krijgt. De haarden die wij aanbieden in de uitverkoop verkeren in goede staat. Ook controleren we alle haarden in de uitverkoop op eventuele beschadigingen en gebruikerssporen. Eventuele beschadigen vermelden wij in de product omschrijving. Meer weten over een specifieke showroommodel? Neem contact op met onze adviseur of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Showroommodel kopen?

Showroommodel kopen?

Onze experts staan voor u klaar

Bent u warm geworden van een haard of kachel in de aanbieding? Bestel deze dan direct via de website of vraag vrijblijvend een offerte aan met een aanbieding. Bent u nog niet overtuigd over de juiste haard of wilt u uw haard laten monteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts, zij helpen u graag verder en bespreken alle mogelijkheden met u.

Haardenexpert is met ruim 10 jaar ervaring op de markt een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert