Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Led-haard

Ontdek nu het zeer realistische ‘vuur’ van een elektrische LED-haard. Een led-haard is een elektrische sfeerhaard waarbij de vlammen worden gecreëerd door een lichtspel van LED-lampen. Door het licht(effect) van de lampen te projecteren op de achterwand van de haard ontstaat er een bijzonder mooi en fascinerend vlammenspel, net echt! Wilt u ook een elektrische led-haard kopen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Ons assortiment led-haarden is zeer uitgebreid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze haarden? Neem dan contact met ons op.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

LED-haard

Wat is een Led haard?

Een led-haard is een elektrische haard die gebruik maakt van de led-technologie. De Led’s zorgen ervoor dat er een bijzonder vlammenvuur ontstaat dat bijna niet meer te onderscheiden is van echt haardvuur. 

Deze technologie is inmiddels zover doorontwikkeld dat een led-haard een volwaardig alternatief is geworden van elektrische sfeerhaard met andere technieken (bijv. een waterdamp haard). Een van de grote voordelen van een led-haard is de lange levensduur van de led-lampen, hierdoor heeft de haard maar zeer weinig onderhoud nodig.

 

Led-haard met warmte functie

Veel led-haarden creëren niet alleen een vuurbeeld maar beschikken ook nog over een warmte-module. Zo heeft de led-haard ook nog de primaire functie van de kachel, het creëren van warmte.

Wilt u variëren met kleuren? Ook dat is mogelijk! Zo kunt u het vlammen of kleurenspel perfect afstemmen op uw interieur. De mogelijkheden van een led-haard zijn bijna eindeloos.

 

Verschillende type led haarden

Er zijn veel verschillende type led-haarden, van inbouw tot vrijstaand en van front tot een driezijdige haard. De keuze voor een bepaal model is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de ruimte waarin de haard moet worden geplaatst. Immers niet elke ruimte is geschikt voor elke haard.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een led-haard of een scherpe aanbieding ontvangen? Neem dan contact op met een van onze haardenexperts. Zij kunnen u alles vertellen over de led-haard!