Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Houtkachel uitverkoop

Altijd al willen genieten van de charme van een houtkachel? Bij Haardenexpert kunt u voor een zeer schappelijke prijs een prachtige houtkachel aanschaffen. Binnen dit outlet assortiment zijn er verschillende showmodellen en voorraadmodellen te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de vrijstaande showmodellen. Dit zijn fantastische keuzes om u woning te voorzien van een plezierige en knusse warmte. Geïnteresseerd hoe deze toestellen er in het echt uitzien? Kom dan langs in onze luxe showroom in Rijssen, waar de modellen brandend staan opgesteld. U bent van harte welkom om deze prachtige houtkachels met eigen ogen te aanschouwen.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Houtkachels met hoge kortingen

Of u nou een vrijstaande kachel of een hangende houtkachel zoekt, bij Haardenexpert ontvangt u de beste prijs. Wie weet ruikt u binnenkort de overheerlijke houtgeur en luistert u ontspannen naar het knetteren van de houtblokken. Aarzel niet en profiteer direct van de royale kortingen! Voor u het weet is uw droomhaard compleet uitverkocht.

Twijfelt u tussen de aanschaf van een houtkachel of een gashaard? Dan verwijzen wij u ook graag naar de Inbouwgashaarden outlet pagina. Hier vindt u fraaie inbouwhaarden die voor een scherpe prijs de deur uit gaan.