Klanten over Haardenexpert

Dankzij de spectaculaire openingsactie van de Haardenexpert hebben wij een gratis haard gewonnen! Na een bezoek te hebben gebracht aan de sfeervolle en luxe showroom waren we er zeker van, hier willen we een haard kopen..

Door Familie Eenennaam

Dankzij de deskundige adviezen, scherpe prijzen en een snelle levering van Haardenexpert is onze Stuv haard nu een verrijking voor ons interieur.

Door Familie Datema

"Veilig en betaalbaar stoken dat was ons uitgangspunt. Na het deskundig advies van Haardenexpert en een uiterst scherpe prijs zitten wij er met onze Janus 9 houtkachel en het ISOduct rookkanaal nu warmpjes bij.”

Door Familie Lubbers

Wij waren op zoek naar een haard met een plateau die een verrijking is voor ons interieur. Dankzij de prettige samenwerking met Haardenexpert, en de vakbekwame installateurs hebben wij de opstelling van onze dromen!

Door Familie Martens

Als vervanging van onze oude openhaard zochten we een modernere houthaard met een speciale natuurstenen schouw. Na een lange zoektocht zijn we uiteindelijk bij Haardenexpert terecht gekomen, zij leverden een optimaal advies en een goed uitgewerkte visualisering van de schouw. De montage is zonder overlast en problemen verlopen, inmiddels genieten we van de warmte en de vernieuwde sfeer van onze fantastische liftdeurhaard.

Door Familie van Vliet

Onze wens was een sfeervolle warmtebron die ons interieur zou complementeren. Daar zijn we in samenwerking met Haardenexpert fantastisch in geslaagd!

Door Familie Wessels

"Wij wilden een sfeervolle en praktische houtgestookte liftdeurhaard tegen een eerlijke all-in prijs, daar zijn we bij Haardenexpert uitstekend in geslaagd!"

Door Boudewijn & Ans Haase

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!