• Nestor Martin THF33
  • Nestor Martin THF33

Technische informatie

Model Vrijstaand
Systeem Gesloten
Merk Nestor Martin
Afmetingen Groot
Stijl Modern
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Vermogen 8kW
Afstandsbediening Nee
Achterwand Vlak
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Hoogte glas cm Nee
Breedte glas cm Nee
Diepte glas cm Nee
Diameter rookgasafvoer mm 180
Hoogte cm 119,2
Breedte cm 56,4
Diepte cm 49,9

Handleidingen en downloads

View FileNestor Martin TFH33 Handleiding (5.27 MB)
View FileNestor Martin TFH33 Maattekening (54.51 KB)

Video(s)

Nestor Martin TFH33

Adviesprijs: € 4.495,00

De Nestor Martin TFH33 - Draaibaar


De Nestor Martin TFH33 is stijlvolle draaibare houtkachel met een dubbele deur zodat eraan de voorzijde geen scharnieren of handgrepen zichtbaar zijn en er een zeer strakke afwerking ontstaat. Standaard wordt de Nestor Martin TFH33 geheel in de kleur grafiet geleverd maar de deur kan optioneel ook in nikkel worden geleverd. Vanwege de draaifunctie heeft deze houtkachel alleen een bovenafvoer.


Woodbox technologie


Dankzij de woodbox technologie heeft de kachel een hoog rendement en is dan ook zeer milieuvriendelijk. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)


Volop accessoires


Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin TFH33 houtkachelheeft dubbele beglazing, uitneembare aslade, bewegend rooster en tevens is er externe luchttoevoer mogelijk zodat er een gesloten systeem ontstaat. Als extra optie is er een afstandbediening bij deze houtkachel verkrijgbaar welke de zuurstoftoevoer regelt, op deze afstandbediening zit tevens een timer en thermostaat functie voor optimaal gebruikersgemak.


Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!