Nestor Martin S43

Adviesprijs:
€ 2.895,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland
De Nestor Martin S43 is een forse gietijzeren vrijstaande houtkachel met een hoog vermogen en voorzien van de unieke woodbox technologie waardoor er met de Nestor Martin S43 ook grotere ruimtes verwarmd kunnen worden.
×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Merk
Nestor Martin
Product URL
Categorie
Model
Vrijstaand
Systeem
Gesloten
Afmetingen
Groot
Stijl
Klassiek
Vuurzicht
Front
Brandstof
Hout
Branderdecoratie
Nee
Vermogen
12kW
Afstandsbediening
Nvt
Achterwand
Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Ja
Hoogte glas cm
Nee
Breedte glas cm
Nee
Diepte glas cm
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
180
Hoogte cm
80,3
Breedte cm
73,6
Diepte cm
47,7

De Nestor Martin S43 - Verwarmd ook grotere ruimtes

De Nestor Martin S43 is een forse gietijzeren vrijstaande houtkachel met een hoog vermogen en voorzien van de unieke woodbox technologie waardoor er met de Nestor Martin S43 ook grotere ruimtes verwarmd kunnen worden. De S43 van Nestor Martin is heel goed met verschillende interieurstijlen te combineren.

Zeer milieuvriendelijk

Dankzij de woodbox technologie heeft de kachel een hoog rendement en is dan ook zeer milieuvriendelijk. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)

Regelbaar vuur

Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin S43 houtkachelheeft een boven- of achteraansluiting, dubbele beglazing, uitneembare aslade en bewegend rooster. De Nestor Martin S43 is het grootste model uit de S-serie van Nestor Martin en is eventueel heel goed te combineren met een hoge natuurstenen schouw.