• Nestor Martin C 33
  • Nestor Martin C 33
  • Nestor Martin C 33

Technische informatie

Model Vrijstaand
Systeem Gesloten
Merk Nestor Martin
Afmetingen Middel
Stijl Modern
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Vermogen 8kW
Afstandsbediening Nee
Achterwand Vlak
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Hoogte glas cm Nee
Breedte glas cm Nee
Diepte glas cm Nee
Diameter rookgasafvoer mm 150
Hoogte cm 76,4
Breedte cm 62,5
Diepte cm 40,3

Handleidingen en downloads

View FileNestor martin Handleiding (5.27 MB)
View FileNestor martin Handleiding 2 (4.96 MB)
View FileNestor martin C33 Maattekening (47.71 KB)

Video(s)

Nestor Martin C33

Adviesprijs: € 2.350,00

De Nestor Martin C33 -  Altijd een schone ruit


De Nestor Martin C33 is een oersterke gietijzeren houtkachel voorzien van de speciale woodbox technologie. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)


Programmeer uw vuur


Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin C33 is het middelste model uit de C-serie van Nestor Martin met een nominaal vermogen van 8KW.


Compleet afgewerkt


De Nestor Martin C33 heeft een elegante vormgeving dankzij de gebogen gietijzeren zijkanten, verder heeft de houtkachel een strakke greeploze deur waardoor deze tot in het kleinste detail is afgewerkt. De Nestor Martin C33 houtkachelheeft een boven- of achteraansluiting, interieur van gietijzeren platen, gietijzeren mantel, dubbele beglazing, uitneembare aslade, bewegend rooster, afstandsbediening met thermostaatfunctie is optioneel verkrijgbaar.


Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!