• Nestor Martin S43
  • Nestor Martin S43
  • Nestor Martin S43

Technische informatie

Model Vrijstaand
Systeem Gesloten
Merk Nestor Martin
Afmetingen Groot
Stijl Klassiek
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Branderdecoratie Nee
Vermogen 12kW
Afstandsbediening Nee
Achterwand Vlak
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Ja
Hoogte glas cm Nee
Breedte glas cm Nee
Diepte glas cm Nee
Diameter rookgasafvoer mm 180
Hoogte cm 80,3
Breedte cm 73,6
Diepte cm 47,7

Handleidingen en downloads

View FileNestor Martin S Serie Handleiding (406.65 KB)
View FileNestor martin S43 Maattekening (292.69 KB)

Video(s)

Nestor Martin S43

Adviesprijs: € 2.895,00

De Nestor Martin S43 - Verwarmd ook grotere ruimtes


De Nestor Martin S43 is een forse gietijzeren vrijstaande houtkachel met een hoog vermogen en voorzien van de unieke woodbox technologie waardoor er met de Nestor Martin S43 ook grotere ruimtes verwarmd kunnen worden. De S43 van Nestor Martin is heel goed met verschillende interieurstijlen te combineren.


Zeer milieuvriendelijk


Dankzij de woodbox technologie heeft de kachel een hoog rendement en is dan ook zeer milieuvriendelijk. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)


Regelbaar vuur


Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin S43 houtkachelheeft een boven- of achteraansluiting, dubbele beglazing, uitneembare aslade en bewegend rooster. De Nestor Martin S43 is het grootste model uit de S-serie van Nestor Martin en is eventueel heel goed te combineren met een hoge natuurstenen schouw.


Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!