Technische informatie

Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Faber
Afmetingen Groot
Stijl Modern
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie houtset, kiezels, split
Vermogen 8,4kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Bovenaansluiting Ja
Achteraansluiting Nee
Inbouw hoogte cm 74,4
Inbouw breedte cm 140
Inbouw diepte cm 48,2
Hoogte glas cm 39,5
Breedte glas cm 130,2
Diepte glas cm 33,5
Diameter rookgasafvoer mm 130/200

Handleidingen en downloads

View FileFaber Triple XL Maattekening (275.63 KB)
View FileFaber Triple XL Handleiding (2.71 MB)

Video(s)

Faber Triple XL

Adviesprijs: € 4.635,00

Faber Triple XL


De Faber Triple XL is een zeer brede driezijdige gashaard met een prachtig sfeervol vlammenspel. Bij deze brede en moderne panorama haard heeft u van alle kanten een perfect zicht op het vlammenspel, de Faber Triple XL is dan ook een echte “blikvanger” voor elke woonkamer.


Stepburner


De Faber Triple XL is standaard voorzien van een stepburner, dit houdt in dat de brander opgedeeld is in drie delen. Wanneer u minder warmte en toch een hoog vuurbeeld wenst, kan er doormiddel van een knop op de afstandsbediening eenvoudig de buitenste twee delen van de brander uitgeschakeld worden. De Faber Triple XL heeft een vermogen van maar liefst 8,4kW op de hoogste stand en is dus ook zeer geschikt om een wat grotere ruimte te verwarmen.


Levensechte materialen


De Triple XL van Faber is leverbaar met levensechte houtstammen, moderne witte kiezels of grijze splitstenen. Deze hoekhaard wordt standaard geleverd met een zwarte stalen vlakke achterwand maar is ook optioneel leverbaar met een zwart glazen achterwand waardoor het vlammenspel weerspiegeld in de achterwand en er hierdoor een voller vlammenspel ontstaat. Met de standaard meegeleverde afstandbediening kunt u het vlammenspel eenvoudig vanuit uw stoel bedienen. Deze Faber gashaard is ook leverbaar in twee kleinere versies, de Faber Triple M-versie en Faber Triple L-versie.


Bekijk hieronder de unieke Step Burner techniek van Faber 


Een vergelijkbaar product van de Faber Triple XL gashaard is te bewonderen in onze showroom te Apeldoorn. 


Nu levenslange garantie mogelijk op deze Faber sfeerhaard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.


Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!