Dru Apollo 80

Adviesprijs:
€ 3.775,00
De Dru Apollo 80 is een moderne en strak vormgegeven haard met een royaal vuurzicht. De robuuste houtstammen en het gloei-effect uit de aparte gloeibrander in de haard maken het vlambeeld zeer sfeervol en realistisch
Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
merk
Dru
Afmetingen
Klein
Stijl
Modern, Tijdloos
Vuurzicht
Front
Brandstof
Gas
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
5,8kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Lamellen, Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Inbouw hoogte cm
91
Inbouw breedte cm
99,5
Inbouw diepte cm
45,1
Hoogte glas cm
50
Breedte glas cm
79,6
Diepte glas cm
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Dru Apollo 80 - Gloei-effect

De Dru Apollo 80 is een moderne en strak vormgegeven haard met een royaal vuurzicht. De robuuste houtstammen en het gloei-effect uit de aparte gloeibrander in de haard maken het vlambeeld zeer sfeervol en realistisch. Ondanks het royale vuurzicht is de haard voorzien van bescheiden afmetingen. Vanwege het bescheiden formaat van deze inbouwhaard kan de haard in vrijwel elke woonkamer geplaatst kan worden.

Dru Apollo 80 - Eenvoudig bedienen

Het royale vuurzicht wordt onder andere gecreëerd door de unieke slimline technologie. Hierdoor zijn alle zichtbare lijsten en strips weggenomen en blijven alleen het glasraam en het vuur over. Dankzij de standaard meegeleverd afstandbediening, welke is voorzien van een timer en thermostaat functie is de haard zeer eenvoudig te bedienen. De Dru Apollo 80 kan zowel strak in een voorzet wand worden ingebouwd maar ook in een natuurstenen schouw.

De binnenafwerking van de haard kan in chamotte, stalen lamellen of zwart glad worden geleverd. Verder is de Dru Apollo 80 ook nog verkrijgbaar in grotere versie, namelijk de Dru Apollo 100.

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.