Faber Honest

Adviesprijs:
€ 3.355,00
De Faber Honest is een compacte gelijkzijdige hoekhaard voorzien van een logburner. De logburner geeft het effect of de houtstammen echt branden doordat de brander onder de houtstammen is geplaatst en de vlammen om de houtblokken heen slaan.
Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
Merk
Faber
Afmetingen
Klein
Stijl
Modern
Vuurzicht
2-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
4,9kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Lamellen
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Inbouw hoogte cm
101,9
Inbouw breedte cm
60,7
Inbouw diepte cm
60,7
Hoogte glas cm
57,6
Breedte glas cm
39,2
Diepte glas cm
39,2
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Faber Honest - Compact en compleet

De Faber Honest is een compacte gelijkzijdige hoekhaard voorzien van een logburner. De logburner geeft het effect dat de houtstammen echt branden doordat de brander onder de houtstammen is geplaatst en de vlammen om de houtblokken heen slaan.

Perfecte afwerking

De Faber Honest hoekhaard wordt standaard geleverd inclusief decoratieplaat waardoor een perfect afwerking is te creëren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze gashaard zonder decoratieplaat in te bouwen of eventueel te combineren met een haardplateau. De ruit van de Honest is gebogen en dus gemaakt uit één stuk wat zorgt voor een perfecte afwerking. De Faber Honest gaskachel wordt standaard geleverd met een luxe afstandbediening, bedieningsluik en convectieroosters.

Nu levenslange garantie mogelijk op deze Faber sfeerhaard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.