• Faber Cambridge
  • Faber Cambridge
  • Faber Cambridge

Technische informatie

Model Inbouw
Systeem Elektrisch (LED)
Merk Faber
Afmetingen Klein
Stijl Tijdloos
Vuurzicht Front
Brandstof Elektrisch
Branderdecoratie houtset
Vermogen 2kW
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Bovenaansluiting N.V.T.
Achteraansluiting N.V.T.
Inbouw hoogte cm 57
Inbouw breedte cm 61,2
Inbouw diepte cm 20,5
Hoogte glas cm N.V.T.
Breedte glas cm N.V.T.
Diepte glas cm N.V.T.
Diameter rookgasafvoer mm N.V.T.

Handleidingen en downloads

View FileFaber Cambridge Handleiding (117.55 KB)
lijntekeningcambridgelijntekeningcambridge(121.04 KB)

Video(s)

Faber Cambridge

Adviesprijs: € 605,00

Faber Cambridge


De Faber Cambridge is een elektrische Inbouwhaard. In deze haard is een vlammeneffect verwerkt dat met of zonder verwarming kan worden gebruikt, zodat u op ieder moment van het jaar kunt genieten van een rustgevend vlameffect. Het vlameffect wordt verzorgd door motoren met een laag verbruik en drie lampen van 40W. als alleen het vlameffect wordt gebruikt is het energieverbruik bijzonder laag. 


Faber Cambridge - Specificaties 


De Faber Cambridge is verkrijgbaar in een mat-zwarte uitvoering met een realistisch Opti-flame vlammenbeeld. De Faber Cambridge is standaard te combineren met de marmer composiet schouw Flora of de natuurstenen schouw Toronto E. De verwarming kunt u desgewenst instellen op 1 of 2kW. De ruit van de haard is 28cm hoog en is 58,2cm breed. De schouw om de haard is 59cm hoog en 62,8cm breed. Om schade als gevolg van oververhitting te voorkomen is er een thermische veiligheidsschakelaar ingebouwd Oververhitting kan ontstaan als de warmte-uitstroming op de een of andere manier wordt belemmerd. De haard gaat weer aan zodra de belemmering is verwijderd en de haard is afgekoeld. Als de beveiliging wordt geactiveerd, moet de haard worden uitgeschakeld en dient met contact op te nemen met de service dienst van de desbetreffende dealer.


Faber Cambridge - Bediening


 De bediening van de Faber Cambridge bevindt zich achter een klep van de aslade. Met de ventilatorkachel die zich achter het rooster bevindt kan men kiezen tussen een door een thermostaat geregeld warmtevermogen van 1 of 2kW

Vragen over dit product?


Het plaatsen van een haard is bijna altijd maatwerk. Om u een goede prijsindicatie te geven vragen wij u uw specifieke situatie door te geven door een offerte aan te vragen. U ontvangt van ons een totaalprijs, dus inclusief levering, extra benodigde materialen voor de plaatsing en eventuele montage. De offerte die u ontvangt is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We deliver most of our products in the following countries:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg

*Other countries on request

Andere interessante producten

MAAND ACTIE
ROOKKANALEN

- 50% -

KORTING

Profiteer!