Faber Cambridge

Adviesprijs:
€ 605,00
De Faber Cambridge is een elektrische Inbouwhaard in mat-zwarte uitvoering met realistisch Opti flame vlammenbeeld.
Model
Inbouw
Systeem
Elektrisch (LED)
merk
Faber
Afmetingen
Klein
Stijl
Tijdloos
Vuurzicht
Front
Brandstof
Elektrisch
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
2kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Vlak
Bovenaansluiting
N.V.T.
Achteraansluiting
N.V.T.
Inbouw hoogte cm
57
Inbouw breedte cm
61,2
Inbouw diepte cm
20,5
Hoogte glas cm
N.V.T.
Breedte glas cm
N.V.T.
Diepte glas cm
N.V.T.
Diameter rookgasafvoer mm
N.V.T.

Faber Cambridge

De Faber Cambridge is een elektrische Inbouwhaard. In deze haard is een vlammeneffect verwerkt dat met of zonder verwarming kan worden gebruikt, zodat u op ieder moment van het jaar kunt genieten van een rustgevend vlameffect. Het vlameffect wordt verzorgd door motoren met een laag verbruik en drie lampen van 40W. als alleen het vlameffect wordt gebruikt is het energieverbruik bijzonder laag. 

Faber Cambridge - Specificaties 

De Faber Cambridge is verkrijgbaar in een mat-zwarte uitvoering met een realistisch Opti-flame vlammenbeeld. De Faber Cambridge is standaard te combineren met de marmer composiet schouw Flora of de natuurstenen schouw Toronto E. De verwarming kunt u desgewenst instellen op 1 of 2kW. De ruit van de haard is 28cm hoog en is 58,2cm breed. De schouw om de haard is 59cm hoog en 62,8cm breed. Om schade als gevolg van oververhitting te voorkomen is er een thermische veiligheidsschakelaar ingebouwd Oververhitting kan ontstaan als de warmte-uitstroming op de een of andere manier wordt belemmerd. De haard gaat weer aan zodra de belemmering is verwijderd en de haard is afgekoeld. Als de beveiliging wordt geactiveerd, moet de haard worden uitgeschakeld en dient met contact op te nemen met de service dienst van de desbetreffende dealer.

Faber Cambridge - Bediening

 De bediening van de Faber Cambridge bevindt zich achter een klep van de aslade. Met de ventilatorkachel die zich achter het rooster bevindt kan men kiezen tussen een door een thermostaat geregeld warmtevermogen van 1 of 2kW