Dru Excellence 70

Adviesprijs:
€ 3.410,00
Met de Excellence 70 zet Dru een compleet nieuwe, unieke gashaard op de markt.
Model
Inbouw
Systeem
Gesloten
Merk
Dru
Afmetingen
Middel
Stijl
Tijdloos
Vuurzicht
Front
Brandstof
Gas
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
7.3kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Inbouw hoogte cm
111,4
Inbouw breedte cm
89,6
Inbouw diepte cm
41,8
Hoogte glas cm
65
Breedte glas cm
70
Diepte glas cm
N.V.T.
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Met de Excellence 70 zet Dru een compleet nieuwe, unieke gashaard op de markt. Sinds kort kunnen de Dru Excellence 60 en de Dru Excellence 70 ook uit worden gerust met een speciaal 'Panoramic' frame. De zijkanten van de haard worden dan voorzien van panelen (bijv. natuursteen) voor een optimale afstemming op uw interieur.

Dru Excellence 70 - Dual Burner

Wat deze kachel zo uniek maakt ten opzichte van andere gashaarden, is dat de Excellence 70 is voorzien van een Dual Burner. Een Dual Burner zorgt ervoor dat u de brander kan schakelen in twee gedeeltes. Dit levert dus een hoog vuurbeeld en toch een laag vermogen. Hierbij komt ook nog eens dat het glasraam vrijwel onzichtbaar is weggewerkt. Hierdoor wekt men de illusie van een open gasvuur. Dit alles zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het mooiste vuurbeeld.

De speciale ontworpen schouwen voor de Dru Excellence 70

De Excellence 70 is zowel geschikt als moderne inbouwhaard als voor plaatsing met schouw. Er zijn dan ook speciaal ontworpen schouwen voor deze haard. Zoals de Avignon en Oporto. De Excellence is in tweeafmetingen te verkrijgen de Excellence 60 en de Excellence 70. Kortom kunt u met de Dru Excellence 70 altijd en optimaal genieten.

Dru Excellence 70 - Eco Wave Systeem

De nieuwe ECO wave brander van DRU zorgt ervoor dat de Dru Excellence 70 een behoorlijk formaat kan hebben en toch een laag vermogen en gasverbruik. De elektronische besturing laat het vlambeeld op een door u ingestelde snelheid 'schommelen'. De Dru Eco Wave App is te downloaden met standaard drie standen er op. Namelijk de Luxe, Comfort, en de spaar stand. Ook is er de Custom stand beschikbaar gesteld. Daarmee kunt u zelf u vlammenbeeld bepalen. U kunt ook kijken hoeveel gas u bespaart ten opzichte van de vol stand. Dit kan zelfs oplopen tot de 50%! Dat betekent dat u de helft van uw gasverbruik kunt besparen.

De Dru Excellence 70 staat ook brandend opgesteld is onze showroom.

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.  

 Dru Excellence L