Dru Apollo 100

Adviesprijs:
€ 3.975,00
De Apollo 100 is een moderne riante sfeerhaard met de uitstraling van de bekende hout gestookte liftdeurhaard maar met de voordelen van de gashaard.
Model
Inbouw
Systeem
Nee
merk
Dru
Afmetingen
Middel
Stijl
Modern
Vuurzicht
Front
Brandstof
Gas
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
8,2kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Nee
Bovenaansluiting
ja
Achteraansluiting
nee
Inbouw hoogte cm
105,5
Inbouw breedte cm
119
Inbouw diepte cm
49,4
Hoogte glas cm
54,3
Breedte glas cm
98,9
Diepte glas cm
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Dru Apollo 100 - Gashaard

De Apollo 100 is een moderne riante sfeerhaard met de uitstraling van de bekende hout gestookte liftdeurhaard maar met de voordelen van de gashaard. De Dru Apollo 100 heeft een vermogen van maar liefst 9Kw en is dan ook zeer geschikt voor grotere woonruimtes. De innovatieve brander met meerdere niveaus zorgt voor een hoog en realistisch vlammenspel met een fraai gloei-effect.

Dru Apollo 100 - Accesoires

Dankzij de standaard meegeleverd afstandbediening, welke is voorzien van een timer en thermostaat functie is de haard zeer eenvoudig te bedienen. De Dru Apollo 100 kan zowel strak in een voorzet wand worden ingebouwd maar ook in een natuurstenen schouw zoals bijvoorbeeld de schouw Sienna.

De achterwand van de haard kan in chamotte, stalen lamellen of zwart glad worden geleverd. Verder is de Dru Apollo 100 ook nog verkrijgbaar in een versie kleiner, namelijk de Dru Apollo 80.

 

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.